ONZE VERTROUWDE PARTNERS

Studio Sterk Merk werkt veel en graag samen met een aantal vertrouwde partners. Onze kracht ligt in het (her-)ontwerp van logo’s en huisstijlen, en het vormgeven van producten aan de hand van die huisstijl. Onze partners ondersteunen ons daarbij vanuit verschillende disciplines. Maak hier kennis met een aantal van hen!

PETER VAN LENT

Peter van Lent is eigenaar van Beeldgeschiedenis en compagnon bij Eendracht Films. Wij werken met hem samen in gevallen waarin we gebruik maken van het medium film om de boodschap van uw instelling of bedrijf naar uw klanten, personeel en leveranciers te communiceren.

De samenwerking maakt het mogelijk om uiteenlopende deelproducten te maken. Zo kan het materiaal voor een film worden aangepast en hergebruikt voor andere (marketing)doeleinden, zoals audiovisuele producties voor website, beurzen of business to business-communicatie.

FAMKE DERKSEN

Famke is een strategische en creatieve communicatieadviseur met een no-nonsense aanpak. Zij komt snel tot de kern en schuwt het niet om kritische vragen te stellen. Zij is niet bang om de handen uit de mouwen te steken; het opstellen van een communicatieplan vindt ze net zo interessant als het schrijven van teksten, het aansturen van bureaus of de organisatie van een evenement.

Ze heeft daarnaast een flinke dosis creativiteit in huis, dus behalve over het wat, kan ze ook uitstekend over het hoe meedenken.

MARTIJN BAKKER

Het grootste deel van zijn werkweek werkt Martijn als producer bij het kinderprogramma “Klokhuis”. Naast zijn organisatorische vaardigheden beschikt hij over een onderscheidende kijk op filmen en animeren.

In projecten die wij met hem doen, slagen we er dan ook steevast in om in uitzonderlijk korte tijd en met relatief weinig middelen op een aantrekkelijke en verrassende manier uw boodschap over te brengen.